• +45 5648 0291
  • +45 5648 0291
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om Nordbornholms Cykelforretning

Vi holder Bornholm godt kørende

Stort udvalg af ladcykler, med og uden el til både salg og udlejning

Nordbornholms Cykelforretning blev startet i 1967 af Kell Andersen. Butikken blev i 2007 overtaget af Johnny Rasmussen, i 2023 blev stafetten videregivet til familien Boss/Andersen fra Boss Cykler på Balka.

Vores virksomhed kom beskedent fra start i garagen hos Hasse og Berit Boss, som kunne se behovet for kompetent rådgivning, salg og udlejning af kvalitetscykler. Der gik ikke længe, før Boss Cykler fik vokseværk og etablerede sig med butik og værksted.

 

Siden har Boss Cykler bare vokset sig større og større. Cykeltransport er blevet stadig mere populært, og hos Boss Cykler har vi hele tiden fulgt med udviklingen, sat os ind i den nyeste teknologi og været klar til at tilpasse vores tilbud til de aktuelle behov.

Det er derfor, vi bl.a. har satset på cykeludlejning og har certificerede mekanikere inden for et nyt område som elcykler. Uanset cykeltype skal vores kunder nemlig været godt og sikkert undervejs. Og hvis budgettet er begrænset, tilbyder vi også brugte cykler.

 

Ved årsskiftet 2020/21 er grundlæggeren trådt et skridt tilbage, så datter og svigersøn, Henriette og Stefan, kan føre virksomheden videre ud fra de samme værdier og krav om kvalitet, der gjorde den gode idé fra 1987 til en holdbar forretningsmodel.